LECTIE AUDIO DESPRE NEGOCIERE

Astăzi a fost lansată prima infoproteină audio folosind platforma TRADEBIT.

Doritorii o pot achiziţiona folosind serviciul de plăţi on-line Paypal, unul dintre cele mai sigure servicii de plăţi de acest gen, care este valabil şi în România, sau folosind magazinul virtual INFOPROTEINE.

Nu ai cont PAYPAL? Vezi banner-ul de mai jos.


Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Nu ai incredere in platile on-line?
Invata
cum sa utilizezi PayPal pentru plati prin internet aici.

Infoproteina face parte din categoria lecţiilor audio despre NEGOCIERE.
Va fi urmată de alte lecţii similare, ce conţin strategii şi gambit-uri folosite de negociatorii experimentaţi internaţionali în domenii precum afaceri, politică, tratate etc.

De ce domeniul negocierii?

Zi de zi, putem să observăm in fiecare acţiune a noastră dorinţa de a-i influenţa pe ceilalţi, utilizând instinctiv tehnici mai mult sau mai puţin corecte. Să nu uităm că obiectivul final al oricărui act de comunicare este obţinerea unui comportament din partea celeilalte persoane. Cu alte cuvinte, negociem de fiecare dată când interacţionăm cu alte persoane.

Dacă privim în jur, de la copilul care plânge ca să obţină o jucărie, până la spălătorul de parbrize din intersecţie, care întâi stropeşte parbrizul şi abia apoi îl întreabă din ochi pe şofer dacă este de acord, toţi duc o luptă permanentă pentru a obţine ceva de la altcineva. Toţi sunt mânaţi de dorinţa de a avea sau poseda ceva, care este fie deţinut, fie controlat de altcineva. Iar, pentru a obţine acel ceva, trebuie să negocieze.

Este în firea umană. Şi eu şi tu, toţi procedăm la fel. Zilnic, încheiem sute de tranzacţii în urma negocierilor purtate de noi. Negocierea nu este numai apanajul domeniului afacerilor. În această situaţie, mi se pare perfect normal să-ţi doreşti să ştii mai multe despre negociere. Dacă ar fi după mine, aş include-o pe lista materiilor obligatorii din sistemul de învăţământ.

De ce lecţie audio?

Personal sunt un fan entuziast al lecţiilor audio!
Cred că este cea mai fascinanta unealta educaţionala care o avem la îndemâna în această eră informaţională. Interesant este faptul că, în conformitate cu studiile statistice, dacă locuieşti într-o metropolă şi conduci minimum o oră/zi, dacă ai asculta în tot acest timp cărţi audio, în trei ani de zile, poţi reuşi să înveţi echivalentul a doi ani de facultate!

Numai prin faptul că-ţi “hrăneşti” mintea cu ceva util în timp ce stai în trafic, este o alegere mult mai bună decât să te înjuri cu vreun şofer care nu ţi-a acordat prioritate sau să te enervezi singur din cauza traficului aglomerat, care în fiecare zi te face să nu ajungi la timp acasă pentru a termina multitudinea de lucruri pe care le mai ai de făcut.

Foloseşte-ţi timpul în mod inteligent! Este cea mai de preţ comoară pe care-o avem cu toţii! Secunda care-a trecut n-o mai poţi întoarce! Nu-ţi irosi acest preţios dar în van! Foloseşte-ţi inteligent timpul, chiar şi atunci când eşti în trafic!

Citeste aici despre un exemplu de aplicare al acestei strategii pentru o viata mai usoara.

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Niciun comentariu: