PENTRU SUCCES, ALEGE-ŢI PRIETENII CU GRIJĂ

"Spune-mi cu cine te însoţeşti ca să-ţi spun cine eşti", spune un proverb.

Într-adevăr, dacă doreşti cu adevărat să primeşti o mărire de salariu sau să fii promovat ... să ai succes în propria afacere şi în special în investiţii ... să devii un om mai bun, atunci trebuie să începi să te asociezi cu persoane care te pot ajuta să progresezi.

Pe măsură ce te vei asocia cu persoane benefice, te vei simţi mai bine cu tine însuţi şi îţi vei recăpăta energia necesară pentru a-ţi atinge scopurile. Vei deveni o persoană cu atitudine mai optimistă, genul de persoană cu care toată lumea îşi doreşte să fie.

În urmă cu ceva vreme credeam că este important să te asociezi cu persoane pozitive şi să îţi limitezi relaţiile cu cele negative. Acum cred că această asociere este vitală, esenţială dacă îţi doreşti să realizezi cât mai multe şi să fii un om fericit.

Aşadar, înconjoară-te de persoane pozitive, benefice - ele te vor ajuta să urci pe scara succesului.
Pentru că ...
DEVENIM PARTE ACEEA CE NE ÎNCONJOARĂ !

Tu ce fel de prieteni ai?

Alte articole despre aceeaşi temă.

Un comentariu:

Mickey spunea...

Ce zici? Ti-ar placea sa stii ca cineva vrea sa invetze sa gandeasca ca tine? Imi place cum gandesti si poate voi deveni unul din oameni din jurul tau pt ca am ce invatzat de la tine shi tu te potzi bucura ca ai invetzat pe cineva ceva ;) ce zici?