5 METODE DE A REDUCE RISCURILE CÂND ACTIVEZI PE PIAŢA IMOBILIARĂ

1. Cumpără sau construieşte ce se cere pe piaţă. Înţelege ce tip de produse şi în ce zone sunt cerute/căutate de piaţă şi metodele prin care poţi avea acces la ele.

2. Fii la curent cu dinamica şi costurile, precum şi cu preţurile de pe piaţă, astfel încât să-ţi poţi poziţiona proiectele în lumina cea mai favorabilă pentru investitori şi finanţatori.

3. Cunoaşte-ţi capacităţile financiare reale, nu cele la care aspiri.

4. Realizează-ţi echipa bazându-te pe valoarea fiecăruia şi nu pe calitatea bancurilor pe care le spun. Tuturor ne place să lucrăm cu prietenii, dar echipa ta trebuie să fie formată din oameni ce posedă şi dovedesc cunoştinţe şi realizări valoroase în domeniu.

5. Nu ezita să-ţi pui întrebări, chiar dacă par stupide. Câţi bani eşti dispus să rişti pentru o achiziţie sau într-un proiect? Care sunt veniturile tale, în afara proiectului pe care vrei să-l pui în practică? Câte active din fişa ta fiscală pot fi transformate în lichidităţi în caz de nevoie?

Citeşte toate articolele despre investiţii imobiliare

Un comentariu:

horia faliboga spunea...

Adevarat, echipa nu este doar o suma de indivizi, este cu mult mai mult. O crestere exponentiala de EXPERTIZA pe o arie in crestere.

Ce bine ar fi daca am intelege cat mai multi acest lucru.


*****